Новини

 ГЕД  участва на едно от най-значимите изложения в София през 2017 г.
05 Декември / 2017 г.

ГЕД участва на едно от най-значимите изложения в София през 2017 г.

Екипът на ГЕД взе участие в едно от най-значимите бизнес събития в София през годината. На него Интер Експо Център София приюти под един покрив международните изложения за храни, напитки, опаковки, машини и технологии - Интерфуд & Дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и СИХРЕ.

Форумът, който се проведе от 8 до 11 ноември, несъмнено ще се запомни с големия интерес както от страна на прозиводители и търговци, така и от крайни клиенти. Прекрасно наредените щандове, разнообразните храни и напитки и усмихнатите хора бяха само малка част от цялостната атмосфера на събитието.

По време на изложението бяха проведени редица бизнес разговори между изложители и посетители. Така създалите се условия за комуникация придаваха истинска стойност за всички участници в изложениетио.

Щандът на ГЕД, изграден в съседство с тези на едни от най-добрите винопроизводители, представи нагледно част от портфолио на компанията. Чрез видео демонстрации, реални мостри и разговори с наши специалсти, посетителите имаха възможност да разберат как могат да се възползват от нашите услуги. Акцент в представянето ни бяха дейности като:

  • Дизайн, продуктова фотография и създаване на графични изображения
  • Предпечатна подготовка, адаптация и система за преглед и одобрение
  • 3D визуализация на опаковки и позиционирането им на рафта в търговския обект
  • Създаване и управление на дигитално присъствие за фирми, брандове и продукти

Екипът посрещаше всеки посетител на щанда с усмивка и въпроси за неговите сфера на дейност и нужди. За четирите дни на изложението и ние от своя страна успяхме да посетим по-голямата част от фирмите участници и да проведем интересни и полезни разговори с тях.

Интерес имаше не само към водещите направления и решения, които ГЕД предлага на клиентите си от дълги години, но и към новите услуги в дейността ни, свързани с дигитален маркетинг и реклама. В следствие на десетките проведени разговори, ГЕД осъществи множество полезни контакти, на основата на които, през идната 2018 година, ще се опита да изгради истински партньорства.

В крайна сметка, това "вкусно" събитие се превърна в чудесно място, на което имахме възможността да споделим малка част от семейният дух на ГЕД. В тази динамична обстановка успяхме да се докоснем до идеите и нуждите на много бизнеси, да покажем предлаганите от нас решения за комуникация и да проведем полезни формални и неформални срещи.

За целия екип беше удоволствие да бъдем част от това изпълнено както с емоции, така и с интересни бизнес разговори изложение. Надяваме се да сме били полезни за вас и вярваме, че ще се видим отново и следващия път. Благодарим ви!