Начало | За нас | Кои сме ние?

Кои сме ние?

Кои сме ние?

ГЕД ООД е семейна фирма с професионално управление, която предоставя пълни решения на своите клиенти. Започнахме преди повече от 20 години като малко студио за предпечат, позиционирано в едно таванско помещение в сграда, близо до хотел Хемус. Оттогава-досега сменихме няколко офиса на различни места, но запазихме желанието си да предоставяме на нашите клиенти най-доброто, на което сме способни. Запазихме и доизградихме фирмена култура, основана на разбирането ни, че бизнесът трябва да се основава на професионализъм, уважение и коректно отношение между страните, както и на стремеж към взаимна полезност и подкрепа.

 

Малко история

ГЕД носи името на главния герой от една класическа фантастика. Една от основните тези на книгата е, че всяко нещо освен, че си има име, с което го наричаме, има и истинско име. Това истинско име носи цялата същност на нещото и ако човек го знае, той разбира изцяло тази същност и може да го управлява, обработва и видоизменя.

Затова и фирмата нарекохме ГЕД - с идеята, че нашата цел ще бъде да вникваме в нещата и да научаваме истинските им имена. Започнахме през 1992 г. след една случайна среща на една малка софийска улица. С годините фирмата стана изцяло семейна, като вече в нея работят две поколения от основателите. Смятаме, че това е най-ясното заявление за нашата дългосрочна стратегия и желанието ни да работим близко с нашите клиенти като дългосрочни партньори, които подпомагат взаимно израстването си, а не само като срещи за еднократни сделки.

 

Хората зад логото

Да си част от семейна фирма означава да се подписваш с името си под всичко, което правиш и то да остава като основната история на твоя живот. Ние сме екип от професионалисти, които са отдадени на своята работа. Обичаме да се забавляваме и за нас работата с нашите клиенти е истинско удоволствие, на базата на което изграждаме стабилни, дългосрочни взаимоотношения.

Като екип, постоянно се стремим да ставаме все по-добри в това, което правим. Преминаваме през множество обучения, семинари и много страници литература. Стремим се да имплементираме най-модерните софтуери за организация на работата, както и най-добрите практики за управление на проекти и екипна работа.

Разчитаме и се осланяме на всички наши служители, които изповядват същата „философия“, каквато сме положили в основите на фирмата. Заедно с тях променяме нещата от реалността - всеки в своята област на компетентност, а всички заедно стоим в основата на всяка завършена сделка или промяна, зад всяка крачка на ГЕД във времето.

 

Дейности

Днес ГЕД развива своята дейност в няколко направления:

  • Дизайн и професионален предпечат
  • Дистрибуция на оборудване, софтуер и консумативи, инсталация, гаранционна и следгаранционна поддръжка
  • Решения за управление на документи
  • Фирмата е доверен партньор на някои от най-добрите организации в българската индустрия, като полиграфия, банкиране и финанси; застраховане, ритейл и др.

 

Продукти и услуги

ГЕД е стабилно развиваща се фирма на българския пазар. С годините сме си изградили репутация на надежден партньор с богата продуктова гама, като свидетелство за това са многото ни дългогодишни клиенти, на които благодарим за бизнеса и доверието.

Предлагаме голям набор от оборудване, софтуер и консумативи. Ние избираме внимателно продуктите и доставчиците, които ще присъстват в нашето портфолио. Стремим се те да предоставят възможно най-оптималното съотношение между качество, функционалност и цена за бизнеса. За нас е важно да познаваме своите продукти и техните приложения в детайли, за да предложим на нашите клиенти пълни и работещи решения, изцяло отговарящи на специфичните им нужди.

 

Клиенти

Нашите клиенти са част от нашето голямо семейство. Целта ни е да сме близо до тях и да им предлагаме индивидуални решения за техните нужди. Ние не вярваме в парадигмите B2C и B2B. За нас бизнесът е P2P - хора с хора. Личното отношение е най-важното за нас.

 

Управление

ГЕД ООД е семейна фирма с професионално управление, която се стреми да развива своите кадри по утвърдени международни стандарти и практики. Основните цели са нашите колеги да постигнат „познаване на истинските имена на нещата“ в своята област, така че да могат да застанат компетентно зад всяко свое решение, и не на последно място - да приемат клиентите като част от голямото ни семейство. Пряката ангажираност на семейството, като управители на фирмата, гарантира стабилност и дългосрочност на политиката ни.