Начало | За нас | Кои сме ние?

Кои сме ние?

Кои сме ние?

Ние сме ГЕД ООД - семейна фирма с професионално управление, която предоставя цялостни решения за своите клиенти. Започнахме в едно таванско помещение като малко студио за предпечат. От тогава до сега сменяхме офисите, подобрявахме начина на работа и осъществявахме нови резултати, които постигахме винаги с нашия сплотен екип. Обединяват ни любовта към печата, желанието да бъдем доверен и дългосрочен партньор за нашите клиенти и да предоставяме най-добрите продукти и услуги за процесите в техния бизнес. 

Нашата фирмена култура се основава на взаимно доверие. Разбирането ни е, че устойчивият бизнес се гради на професионализъм, уважение и коректно отношение между всички участници в него, както и на стремеж към взаимна полезност и подкрепа.    

 

Историята зад нашето име

ГЕД носи името на главния герой от една класическа фантастика. Една от основните тези на книгата е, че всяко нещо, освен че си има име, с което го наричаме, има и още едно, истинско име. Това истинско име носи цялата същност на нещото и ако човек го знае, той разбира изцяло тази същност и може да го управлява, обработва и видоизменя.

Затова и фирмата нарекохме ГЕД - с идеята, че нашата цел ще бъде да вникваме в нещата и да научаваме истинските им имена. Започнахме през 1992 г. след една случайна среща на една малка софийска улица. С годините фирмата стана изцяло семейна, като вече в нея работят две поколения от основателите. Смятаме, че това е най-ясното заявление за нашата дългосрочна стратегия и желанието ни да работим отблизо с нашите клиенти. За нас клиентите са дългосрочни партньори, с които взаимно подпомагаме израстването си, а не само като срещи за еднократни сделки.

 

Хората зад логото - истинският ГЕД

Да си част от семейна фирма означава да се подписваш с името си под всичко, което правиш, и всичко, което правиш, да остава като основната история на твоя живот. Ние сме екип от професионалисти, отдадени на своята работа. Обичаме да прекарваме времето си по най-ползотворния възможен начин и за нас работата с нашите клиенти е истинско удоволствие. Тя е и базата, върху която изграждаме стабилни и дългосрочни взаимоотношения.  

Като екип ние винаги се стремим да ставаме още по-добри в работата си. Ценим и търсим обученията и семинарите, които могат да допринесат за качеството на услугите ни. Тежките томове професионална и друга полезна литература не ни плашат. Същевременно винаги се стремим да внедрим най-модерните софтуери за управление и организация на работата и да въведем най-добрите практики за управление на проекти и за екипна работа.

Разчитаме и се осланяме на всички наши служители, които изповядват същата “философия”, която сме заложили в основите на фирмата. Заедно с тях търсим истинските имена на нещата, за да можем да променяме реалността - всеки в своята област на компетентност. Всички заедно стоим в основата на завършените сделки и направените подобрения, а във времето заедно придвижваме ГЕД крачка по крачка напред.  

 

Дивизиите на ГЕД

Днес в ГЕД развиваме своята дейност в няколко основни направления:

 

Печатни решения / Printing Solutions (PS)

Дивизията Печатни решения на ГЕД е дистрибутор на международни водещи производители и разработчици на машини, софтуер и консумативи за професионален и индустриален печат. В тази дивизия на ГЕД предлагаме цялостна услуга за нашите клиенти предимно от печатния бранш, която включва дейности по консултация, продажба, инсталация, обучение и поддръжка на продуктите от нашето портфолио. Нашият екип е насреща, за да помогне на клиентите да вземат правилните решения за нуждите на бизнеса си и да извлекат максимална полза от направената инвестиция. 

 

Управление на документи / Enterprise and Government Solutions (EGS)

Дивизията Управление на документи на ГЕД специализира в областта на оборудването и софтуерните решения за управление на документи и информация. С EGS клиентите могат да разчитат както на самите продукти, така и на тяхната интеграция, за да влязат те в реална употреба възможно най-бързо и качествено. Решенията от портфолиото са внимателно подбрани, като тяхната насоченост е към компании и правителствени институции. Продуктите са подходящи за клиенти, които целят цялостно управление на документооборота, както и специфични решения за защита на документи и информацията в тях.

 

Дизайн и предпечат / Artwork & Prepress (AWPP)

Дивизията Дизайн и предпечат на ГЕД (AWPP) предоставя на своите клиенти широко портфолио от предпечатни услуги и набор от дейности в областта на дизайна. Специалистите от дивизията имат богат опит в комуникацията и работата с клиенти от различни индустрии. Спрямо нуждите на всяка отделна компания се изграждат стройни, ефективни и надеждни процеси за изработка и доставка на крайния продукт. Високото качество на софтуерните продукти, които AWPP използва за предпечата и дизайна, както и опитът на специалистите в множество успешни проекти превръщат компанията в стабилен и дългосрочен партньор. 

 

Продукти и услуги

ГЕД е стабилно развиваща се фирма на българския пазар. С годините сме си изградили репутация на надежден партньор с богата продуктова гама, като свидетелство за това са многото ни дългогодишни клиенти, на които благодарим за бизнеса и доверието.

Предлагаме голям набор от оборудване, софтуер и консумативи. Ние избираме внимателно продуктите и доставчиците, които ще присъстват в нашето портфолио. Стремим се те да предоставят възможно най-доброто и оптимално съотношение между качество, функционалност и цена за бизнеса. За нас е важно да познаваме своите продукти и техните приложения в детайли, за да предложим на нашите клиенти пълни и работещи решения, изцяло отговарящи на специфичните им нужди.

 

Клиенти

Нашите клиенти са част от нашето голямо семейство. Целта ни е да сме близо до тях и да им предлагаме индивидуални решения за техните нужди. Ние не вярваме в парадигмите B2C и B2B. За нас бизнесът е P2P - хора с хора. Личното отношение е най-важното за нас.

 

Управление

ГЕД ООД е семейна фирма с професионално управление, която се стреми да развива своите кадри по утвърдени международни стандарти и практики. Основните цели са нашите колеги да постигнат „познаване на истинските имена на нещата“ в своята област, така че да могат да застанат компетентно зад всяко свое решение, и не на последно място - да приемат клиентите като част от голямото ни семейство. Пряката ангажираност на семейството, като управители на фирмата, гарантира стабилност и дългосрочност на политиката ни.

Към актуалното от ГЕД