Начало | За нас | Награди

Награди

Награди
2022

Най-добър дистрибутор на Miraclon за Европа

Фирма ГЕД е отличена като най-добрата компания в Европа и на второ място в света от производителя на системи и клишета за флексо печат - Miraclon.
2012

Търговец на годината

Съюзът на Печатарската Индустрия в България (СПИБ), списание "Полиграфия" и Международен Панаир - Пловдив удостоиха Христо Стайков от ГЕД ООД за търговец на годината.
2012

ГЕД със сребърен медал на Drupa 2012

Престижната награда ГЕД получава като официален представител на Kodak за България. Това е висока оценка за целенасочената и професионална работа по проекта за продажба, доведен до успешна реализация в дните на най-голямото полиграфическо изложение.
2008

Kodak Best Professional Partnership

ГЕД получава награда от Kodak за най-много продадени софтуери в Европа за комуникация с клиентите в сферата на полиграфията.
2008

Kodak Award for Excellence

ГЕД отново получава награда, която изтъква фирмата като един от най-надеждните професионални партньори на Kodak в Европа.
2007

Kodak Award for Excellence

ГЕД получава награда, която отличава фирмата като един от най-добрите партньори на Kodak в Европа за продажба на термални експонатори, термални пластини и работен поток за полиграфията.
2006

Kodak Award for Excellence

ГЕД ООД получава престижна награда от Kodak за постижения в продажбите на оборудване за предпечат и работен поток за управление на печатни файлове.