Начало | За нас | Нашите ценности

Нашите ценности

Нашите ценности

Ние сме екип, който вярва в това, което прави. Мисията ни е да сме част от подобрението на качеството и ефективността на печата в България, като помагаме на печатниците да създават и усъвършенстват своите процеси с подходящите нива на автоматизация и стандартизация спрямо целите и нуждите си. 

Ще видите това във всеки аспект на нашата работа. На нас не ни е достатъчно да бъдем успешни - искаме освен това да бъдем фирма, която оставя положителен отпечатък в бизнеса и в социалния живот на страната.

Развиваме се като надежден партньор на нашите клиенти, който пренася иновативни продукти от световния пазар, предлагайки цялостни, ефективни и икономически изгодни решения, подходящи за условията и нуждите на българската индустрия.

Искаме да продължаваме да научаваме истинските имена на нещата - така, както го прави героят от книгата, чието име носи нашата фирма.

 

Семейството зад компанията

Семейството играе важна роля в нашия бизнес. Като семейна компания с професионално управление, ние гледаме напред и се стремим да осигурим устойчиво развитие на фирмата за следващите поколения. Нашата работа носи нашия личен подпис. В момента в компанията работят активно две поколения от създателите. 

 

Към какво се стремим

  • Да бъдем постоянно развиваща се компания, която да бъде сред лидерите на пазара в областите, в които има дейност
  • Постоянно да надграждаме своето портфолио, като предлагаме все повече от най-добрите продукти на световния пазар
  • Да бъдем близо до своите клиенти, да познаваме техните проблеми и нужди и да им предоставяме уникални решения
  • Да предоставяме на нашите служители устойчива и надеждна среда за развитие и професионална реализация

 

Клиентите на първо място

За нас клиентите винаги са били най-важният елемент от бизнеса. Ние се стремим да бъдем коректен партньор и винаги да бъдем до тях, когато имат нужда от решение на своите проблеми. Стремим се да изграждаме дългосрочни взаимоотношения, които почиват на успешен опит и взаимно уважение.

 

Една спирка за всичко

Предлагаме на нашите клиенти едни от най-иновативните, модерни и гъвкави решения на пазара. Постоянно разширяваме и оптимизираме нашето портфолио, за да предложим/предоставим възможно най-цялостните решения за техния бизнес при най-доброто съотношение на качество и цена.

 

Бизнесът се прави от личности

Ние вярваме в P2P (People-to-People) - работата на хора с хора. Искаме да сме близо до нашите клиенти и заедно да намираме път през трудностите, които срещат в своето развитие. За ГЕД клиентите винаги са били на първо място, без значение от техния размер или индустрия. Благодарни сме на всички, които са повярвали в нас и се надяваме да имаме възможност да работим с повече фирми от българската индустрия и бизнес.

 

Компания от хора

ГЕД е компания, изградена от хора и от тяхното желание да бъдат професионалисти в това, което правят. Хората, които наричаме служители, са един от най-ценните ресурси, които имаме. Стремим се да им предоставим приятна и надеждна среда, в която да могат да се развиват и която им дава сигурност да сбъдват своите лични мечти и цели.

Към актуалното от ГЕД