Начало | За нас | Мисия и цели

Мисия и цели

Ние сме екип, който вярва в това, което прави и вие можете да видите това във всеки аспект на нашата работа. За нас не е достатъчно да бъдем успешни - искаме да бъдем фирма, която оставя своя положителен отпечатък в бизнеса и в социалния живот на страната.

Мисията ни е да се развиваме, като надежден партньор на нашите клиенти, който пренася иновативни продукти от световния пазар, предлагайки цялостни, ефективни и икономически изгодни решения, на българската индустрия.

Искаме да продължаваме да учим истинските имена на нещата, така както го прави героят от книгата, чието име носи нашата фирма.

 

Към какво се стремим

  • Да бъдем постоянно развиваща се компания, която да бъде сред лидерите на пазара в областите, в които има дейност
  • Постоянно да развиваме своето портфолио, като предлагаме все повече от най-добрите продукти на световния пазар
  • Да бъдем близо до своите клиенти, да познаваме техните проблеми и нужди и да им предоставяме уникални решения
  • Да предоставяме на нашите служители устойчива и надеждна среда за развитие и професионална реализация

 

Нашите ценности

  • Клиентите на първо място

За нас клиентите винаги са били най-важният елемент от бизнеса. Ние се стремим да бъдем коректен партньор и винаги да бъдем до тях, когато имат нужда от решение на своите проблеми. Стремим се да изграждаме дългосрочни взаимоотношения, които почиват на успешен опит и взаимно уважение.

  • Една спирка за всичко

Предлагаме на нашите клиенти едни от най-иновативните, модерни и гъвкави решения на пазара. Постоянно разширяваме и оптимизираме нашето портфолио, за да предложим/предоставим възможно най-цялостните решения за техния бизнес при най-доброто съотношение на качество и цена.

  • Бизнесът се прави от личности

Ние вярваме в P2P - работата на хора с хора. Искаме да сме близо до нашите клиенти и заедно да намираме път през трудностите, които срещат в своето развитие. За ГЕД клиентите винаги са били на първо място, без значение от техния размер или индустрия. Благодарни сме на всички, които са повярвали в нас и се надяваме да имаме възможност да работим с повече фирми от българската индустрия и бизнес.

  • Компания от хора

ГЕД е компания, изградена от хора и от тяхното желание да бъдат професионалисти в това, което правят. Хората, които наричаме служители, са един от най-ценните ресурси, които имаме. Стремим се да им предоставим приятна и надеждна среда, в която да могат да се развиват и която им дава сигурност да сбъдват своите лични мечти и цели.

  • Семейството зад компанията

Семейството играе важна роля в нашия бизнес. Като семейна компания с професионално управление, ние гледаме напред и се стремим да осигурим устойчиво развитие на фирмата за следващите поколения. Нашата работа носи нашия личен подпис. В момента в компанията работят активно две поколения от създателите.