Начало | Партньори

Партньори

Партньори
Kodak
Kodak
Kodak e един от най-големите производители на оборудване, софтуер и консумативи за полиграфията, като предлага завършено портфолио от цялостни решения. ГЕД ООД е представител на Kodak от 2006 година.
http://www.kodak.com
Miraclon
Miraclon
Това е компанията, която стои зад решенията Kodak Flexcel NX. Уникалната технология за флексо клишета дава възможност за постоянство в качеството със значителна възвръщаемост.
https://www.miraclon.com/
UTECO
UTECO
Машините за флексопечат на Uteco са резултат от дългогодишни проучвания с цел постигане на иновативни решения за нуждите на полиграфията - както за много къси, така и за по-дълги тиражи.
https://www.uteco.com/en/sistema-di-stampa/flexographic-printing
Epson
Epson
Epson предлага висококачествени решения за различни индустрии, като фирмата е водещ производител на широкоформатни принтери. ГЕД ООД е представител и сервиз на Epson от 2010 година за всички инкджет широкоформатни принтери.
http://www.epson.co.uk
Enfocus
Enfocus
Разработчик на софтуер за проверка и корекция на печатни файлове и на цялостни решения за автоматизация на процесите, свързани с тяхната обработка. ГЕД е представител на Enfocus от 2016 година.
http://www.enfocus.com
Hybrid Software
Hybrid Software
Разработчик на софтуер за управление на предпечата за опаковки и други софтуерни инструменти за предпечата и печата. ГЕД продава продуктите на Hybrid Software от 2015 година.
http://www.hybridsoftware.com
GMG Color
GMG Color
GMG е сред лидерите в разработката на решения за управление на цвета в областта на рекламата, издателския бизнес и печатните индустрии. Продуктите и познанията на GMG носят повторяеми и точни резултати за различни видове печат.
https://gmgcolor.com/
Creative Edge Software
Creative Edge Software
Разработчик на софтуерни решения, насочни към дизайна и визуализацията на опаковки от гъвкави материали, хартия и картон. ГЕД дистрибутира решенията на Creative Edge от 2015 година.
http://www.creativeedgesoftware.com/
ColorGATE
ColorGATE
Със своята компетентност в областта на софтуерните решения, цвета и услугите, компанията ColorGATE е познато име за целите на дигитализацията на печатната индустрия, като предлага широк обхват от решения за цветни проби и управление на цвета.
https://www.colorgate.com
X-Rite
X-Rite
Производителят X-Rite специализира в науката и технологията за управление на цвета. X-Rite предлага пълен обхват решения за прецизно управление и комуникация на цвета през целия процес на печат.
https://www.xrite.com
CGS
CGS
CGS е водещ разработчик на софтуер за управление на цвета, изработка на цветни проби и управление на цветопредаването по време на печат на различни устройства. ГЕД е представител на CGS от 2017 година.
http://www.cgs-oris.com/en/
Dataline
Dataline
Компанията е сред лидерите на пазара в областта на графичните комуникации. Тя е разработчик на ERP системата Dataline Multipress, разработена специално за нуждите на полиграфията.
https://www.dataline.eu/en
ONYX
ONYX
ONYX е водещ разработчик на RIP системи и цялостен работен поток за управление на цвета и печата в широкоформатните печатници. Компанията предлага решения от край до край за работния поток, а ГЕД е нейн представител от 2017 г.
http://www.onyxgfx.com
Arden
Arden
Arden е водещ разработчик на софтуер за изработка на опаковки от картон и велпапе. Фирмата предлага решения за дизайн, предпечат и изработка на макети. ГЕД ООД е представител на Arden от 2014 година.
https://www.ardensoftware.com/
DELL Technologies
DELL Technologies
DELL Technologies е компания, която e се фокусира върху развитието чрез по-широк достъп до по-добра технология. С продуктите на DELL компаниите модернизират своята IT инфраструктура и повишават работния си капацитет с повече технологични възможности.
https://www.delltechnologies.com/en-us/products/index.htm
Adobe
Adobe
Adobe е компания производител на емблематични софтуерни инструменти за графичния дизайн както за нaчинаещи художници, така и за утвърдени марки. С изключително успешните си продукти за мултимедийна обработка, Adobe е незаменимо име в света на печата.
https://www.adobe.com/
Peret
Peret
Компанията Peret разработва иновативни решения в областта на управлението на процесите в предпечата, печата и опаковките.
https://www.peret.it/
Glunz & Jensen
Glunz & Jensen
Glunz & Jensen е световният лидер в производството на оборудване за довършителните етапи на предпечата. ГЕД ООД е представител на Glunz & Jensen за България и предлага цялото портфолио на фирмата.
http://www.glunz-jensen.com
Degraf
Degraf
Degraf е един от най-големите производители на оборудване за финална обработка на материали във флексо индустрията. ГЕД ООД е представител на Degraf от 2006 година и предлага цялото портфолио на фирмата.
http://degraf.glunz-jensen.com
Vianord
Vianord
Vianord е компания производител на голям набор от оборудване за проявяване и финишинг на клишета за флексо и летърпрес печат. ГЕД е представител на Vianord от 2015 година.
http://www.vianord.com
Kodak Alaris
Kodak Alaris
Един от най-големите производители на професионални скенери в света. Фирмата предлага голям набор от устройства за различно натоварване и приложения. ГЕД ООД е представител на Kodak Alaris от 2011 година.
http://www.kodakalaris.com
JURA JSP
JURA JSP
Фирмата предлага цялостни решения за предпечат на продукти, които изискват високо ниво на сигурност, като банкноти, лични карти и др. ГЕД ООД е представител на Jura от 2006 година.
http://www.jura.hu