Начало | Партньори

Партньори

Партньори
Kodak
Kodak
Kodak e един от най-големите производители на оборудване, софтуер и консумативи за полиграфията, като предлага завършено портфолио от цялостни решения. ГЕД ООД е представител на Kodak от 2006 година.
http://www.kodak.com
Epson
Epson
Epson предлага висококачествени решения за различни индустрии, като фирмата е водещ производител на широкоформатни принтери. ГЕД ООД е представител и сервиз на Epson от 2010 година за всички инкджет широкоформатни принтери.
http://www.epson.co.uk
Hybrid Software
Hybrid Software
Разработчик на софтуер за управление на предпечата за опаковки. ГЕД продава продуктите на Hybrid Software от 2015 година.
http://www.hybridsoftware.com
Creative Edge Software
Creative Edge Software
Разработчик на софтуери за дизайн и визуализация на опаковки от гъвкави материали, хартия и картон. ГЕД дистрибутира решенията на Creative Edge от 2015 година
http://www.creativeedgesoftware.com/
Enfocus
Enfocus
Разработчик на софтуер за проверка и корекция на печатни файлове и на цялостни решения за автоматизация на процесите свързани с тяхната обработка. ГЕД е представител на Enfocus от 2016 година.
http://www.enfocus.com
CGS
CGS
CGS е водещ разработчик на софтуер за управление на цвета, изработка на цветни проби и управление на цветопредаването по време на печат на различни устройства. ГЕД е представител на CGS от 2017 година.
http://www.cgs-oris.com/en/
ONYX
ONYX
ONYX е водещ разработчик на RIP системи и цялостен работен поток за управление на цвета и печата в широкоформатните печатници. ГЕД е представител на ONYX от 2017 година.
http://www.onyxgfx.com
Arden
Arden
Arden е водещ разработчик на софтуер за изработка на опаковки от картон и велпапе. Фирмата предлага решения за дизайн, предпечат и изработка на макети. ГЕД ООД е представител на Arden от 2014 година.
http://www.arden.com
Degraf
Degraf
Degraf е един от най-големите производители на оборудване на финална обработка на материали във флексо индустрията. ГЕД ООД е представител на Degraf от 2006 година и предлага цялото портфолио на фирмата.
http://degraf.glunz-jensen.com
Vianord
Vianord
Vianord произвежда голям набор от оборудване за проявяване и финишинг на клишета за флексо и летърпрес печат. ГЕД е представител на Vianord от 2015 година.
http://www.vianord.com
Glunz & Jensen
Glunz & Jensen
Glunz & Jensen е световният лидер в производството на оборудване за довършителните етапи на предпечата. ГЕД ООД е представител на Glunz & Jensen за България и предлага цялото портфолио на фирмата.
http://www.glunz-jensen.com
Kodak Alaris
Kodak Alaris
Един от най-големите производители на професионални скенери в света. Фирмата предлага голям набор от устройства за различно натоварване и приложения. ГЕД ООД е представител на Kodak Alaris от 2011 година.
http://www.kodakalaris.com
JURA JSP
JURA JSP
Фирмата предлага цялостни решения за предпечат на продукти, които изискват високо ниво на сигурност, като банкноти, лични карти и др. ГЕД ООД е представител на Jura от 2006 година.
http://www.jura.hu