Новини

29 Ноември / 2017 г.

GED Insights - Полезна информация. Интересни срещи. Нови възможности.

Поредица от информационни събития, насочени към разпространение на ноу-хау от печатната индустрия и иновации в дизайна и предпечата

Посрещнахме зимата в нашия офис с последното за тази година GED Insights събитие. Миналата седмица екипът на ГЕД стана домакин на специалисти oт сфери като полиграфия, дизайн и комуникации.

Може би някои от вас все още се чудят какво е GED Insights?

Обобщено накратко, GED Insights са поредица от информационни събития, които са насочени към разпространение на ноу-хау от печатната индустрия и иновации в дизайна и предпечата. Поемайки тази инициатива, ние от екипа на ГЕД целим да подпомогнем развитието на полиграфията и навлизането на модерни технологии в тази сфера от българския бизнес.

Форматът на GED Insights е изцяло практически насочен. Той се състои от кратки продуктови представяния, обучения за работа с даден продукт или обучения, свързани с други актуални теми от бранша. В рамките на образователните срещи можете да придобиете приложими знания за представените продукти или теми и техните ползи за вашия бизнес. Те ще продължат да се провеждат в офиса на ГЕД или подбрани от нас интересни локации.

Първото от тези събития беше GED Insights с Enfocus. В рамките на два часа и половина бяха демонстрирани избрани продукти на Enfocus, техните функции и приложения, както и реалното им използване при решаване на казуси от работата в предпечата. Презентацията премина плавно в неформална дискусия с участващите, подкрепена с топло кафе и сладки изкушения.

Събитието бе водено от Добромир Дочев, който представи нагледно следните софтуерни решения на Enfocus: Switch, PitStop Pro и PDF Review. Добри е един от утвърдените професионалисти в екипа на ГЕД и е в компанията вече над 10 години. Той е помогнал на десетки клиенти да извлекат максимална полза от закупените софтуерни решения и с радост отговаряше на въпросите, зададени от посетителите по време на дискусията.

Следващото от поредицата събития GED Insights, провели се в нашия офис, беше посветено на  новото поколение софтуер iC3D. Лекторът на GED Insights с iC3D - Николай Виденов показа нагледно как продуктът създава реалистични 3D визуализации на всякакъв тип опаковки, включително картонени опаковки, етикети, гъвкави опаковки, бутилки, термосвиваеми фолиа и др.

Ники работи в експертния екип на ГЕД вече 3 години, а неговите умения допринасят много както за работата във фирмата, така и за клиентите ни. В програмата на презентацията му беше включено запознаване с работното пространство на софтуера, работа с темплейти, специални ефекти и демонстрация с реални продукти.

Представен накратко, iC3D e пълнофункционален софтуерен пакет за дизайн, който не само генерира в реално време реалистични дигитални образи, но и демонстрира как те биха изглеждали поставени в търговските обекти. 3D технологията позволява също и анимиране на клиентското изживяване и интеракция с опаковката. Това дава възможност за развитие, бизнес растеж и по-ефикасна комуникация с клиента.

Целта на тези събития е да бъдат образователни, приятни и полезни. Единственото, което бъдещите посетители трябва да направят, е да попълнят своята регистрационна форма за конкретното събитие. Ние гарантираме за топло посрещане, подробни демонстрации на продуктите и стойностно прекарано време.

Изданията на GED Insights получиха много позитивна обратна връзка. Посетителите попълваха нашите анкети, където повечето от тях споделят, че  форматът на събитието наистина им допада, смятат информацията в него за ценна и биха могли да я приложат в собствения си работен процес.

За предстоящи събития от поредицата GED Insights следете секция СЪБИТИЯ на сайта на ГЕД, а в социалните медии можете да проследявате вече провелите се издания с хаштага #GEDInsights2017.

Вижте пълното портфолио от софтуерни решения на ГЕД