Новини

11 Септември / 2017 г.

ГЕД сключи споразумение за представителство с PERET

Тази година ГЕД сключи договор за представителство с PERET. Италианската фирма е производител на висококачествено специализирано измервателно оборудване за професионални нужди по контрол на процесите. PERET инструментите могат да се използват в предпечат за флексо, печат, управление на цвета, измерване на флуоресценцията, управление на процесите по биговане и сгъване, измерване на щампи и контрол на производството или доставката на велпапе.

PERET е член на DFTA и ATIF.

„Избрахме да работим с PERET, защото те са намерили начин да внедрят възможностите на индустриални решения, с лабораторна прецизност, в инструменти, които са достатъчно компактни и достъпни, за да се ползват в професионална среда.“ – казва Иван Стайков, Управител на ГЕД ООД.

От този месец, при нас, ще можете да намерите всички продукти от портфолиото на PERET, а именно:

FLEX³PRO – достъпен и лесен за използване четец на флексо клишета, с който веднага можете да видите, управлявате и тълкувате всички промени в параметрите, и по този начин да постигнете по-високо качество на печат.

BREYE – е уред за измерване на Брайлова точка, който е висококачествен, достъпен, лесен за използване и в джобен формат. Този преносим и захранван чрез USB уред улавя 3D изображение на Брайловата точка и го изпраща към Windows™ PC.

CREASY – анализаторът за биговане и сгъване е преносима, базирана на камера система за измерване, която се свързва към компютър с инсталиран софтуер за анализ и отчитане на резултатите от измерването.

CORRCHECK- незаменим инструмент за контрол на качеството на производството и доставките на велпапе по отношение на измененията в структурата на велпапето, профили на вълната, биговане и точкуване. CORRCHECK е лесен за използване и изключително точен с повторяеми резултати.

POCKETDENSone, PRESTO delta E, FLUO и други.

Както винаги, можете да разчитате на нашия екип за демонстрации, продажба и внедряване и следпродажбена поддръжка. Очаквайте скоро повече информация за продуктите на Peret на нашия уебсайт.