Новини

26 Април / 2017 г.

ГЕД сключи споразумение за партньорство със CGS

Немската фирма CGS Publishing Technologies International, LLC е една от водещите компании при изработката на проби за дигитален печат, управлението на цвета, софтуерите за изработка на 3D опаковки, както и при изработката на висококачествени модели и прототипи на опаковки. Компанията е посветена на качеството и се стреми да предостави на пазара достъпни и иновативни технологии и услуги, на които клиентите могат да разчитат.

Иван Стайков, Управител на ГЕД ООД казва: „Избрахме да работим със CGS по няколко причини:

  1. CGS са технологично ориентирана компания, която притежава множество патенти, базирани на техни разработки;
  2. CGS и ГЕД споделят сходни фирмени ценности, като фокусът върху клиентските нужди, например;
  3. CGS са непрестанно развиваща се компания, чиито решения винаги включват съвременните технологични възможности. “

С пълният набор от продукти ORIS, а именно: CxF Toolbox, Flex Pack // Web Visualizer, Color Tuner // Web, Press Matcher // Web, Certified // Web и Lynx, проверката на качеството е подсигурена от създаването до отпечатването. Това е така благодарение на първата в света интегрирана система за управление на цвета.

Интегрирайки продуктите във Вашия работен поток, Вие осигурявате ефективна комуникация и управление на цвета между всички членове на веригата на доставка при създаването на Вашата марка: от 3D модела, през прототипа, до крайния продукт.

CGS продуктите се предлагат като така наречените решения „до ключ“, които ползват комерсиално оборудване, което спестява на клиентите време и пари, без това да води до компромис с качеството.

Независимо дали имате една печатна машина или хиляди, пръснати навсякъде по света, дали се занимавате с опаковки или с дизайн на брандове, CGS и ГЕД имат решението за Вас.