Новини

05 Май / 2016 г.

ГЕД беше избрана за член на управителния съвет на СПИБ

На годишното си събрание СПИБ избра трима нови членове за Управителния Съвет на организацията.

Бяха избрани Иван Стайков от "ГЕД", Филип Доминов от "Доминов Консуматив" и Георги Кумчев от "Клондайк". Тримата са представители на следващото поколение в полиграфията и са част от семейни бизнеси с традиции в бранша.

"Смятам, че подобен избор е изключително важен за развитието на българската полиграфия. Съчетанието между опита на дългогодишните членове и ентусиазма на новите членове е най-добрата рецепта за развитие на организацията, като надежден партньор на българския бизнес в навлизането му в технологичната ера", каза Иван Стайков. "Изборът на утвърдени фирми с традиции в бранша за членове на СПИБ е ясен сигнал от неговите членовете за желанието им да имат развиваща се организация, която да помага за развитието на техния бизнес".

Членството на ГЕД в организации, като СПИБ е изключително важно за фирмата и нейното бъдеще. Подобни съюзи предоставят най-добрата платформа за комуникация между бизнеса и органите на държавата и могат да бъдат инкубатор на нови идеи и програми за развитие на своите членове.