Новини

17 Май / 2021 г.

Направлението Печатни решения на ГЕД вече е представител на GMG Color

Добре познати продукти на германския разработчик GMG Color стават част от портфолиото на ГЕД Печатни решения

 

Нашата дивизия Печатни решения работи като дистрибутор на водещи международни разработчици и производители на машини, софтуер и консумативи за професионален и индустриален печат. ГЕД Печатни решения подбира внимателно своите партньори, като се основава на съществуващото търсене и нужди на българския пазар. 

С всеки нов доставчик портфолиото на ГЕД се допълва с висококачествени продукти за индустриалния печат, които да станат част от цялостните процеси в компаниите на нашите клиенти.

Сред най-новите партньори на ГЕД Печатни решения е немският разработчик на решения за управление на цвета GMG Color.

“Ние наистина сме много радостни, защото това [партньорство] ни дава още една работеща възможност да предлагаме на полиграфията в България качествени и полезни решения на световно ниво, които да правят производствения процес по-предвидим, по-надежден и следователно по-печеливш.”

Калинка Стайкова, управляващ партньор, ГЕД

Посетете сайта на ГЕД Печатни решения и вижте още за продуктите на GMG Color

 

Как се стигна до партньорството между ГЕД Печатни решения и GMG Color 

Екипът на ГЕД има опит, доказан в успешни проекти по внедряването на цялостни процеси за управление на печата. Важен фактор при подбора на доставчиците на дивизията винаги е етапът на развитие на печатниците в страната - и ние вярваме, че българските печатници могат да са надежден партньор дори на най-големите собственици на марки.    

“За нас е изключителна чест и удоволствие да започнем да работим с лидера в управлението на цвета GMG Color. Експертизата на компанията е несравнима и се радваме, че имаме възможността да предложим невероятните спестявания и възможности, които носят нейните продукти на българските печатници и собственици на марки.”

Иван Стайков, изпълнителен директор, ГЕД

 

Работа със сложни файлове и при високи изисквания

Редица доставчици на печатни услуги вече разполагат с добре познатите и на българския пазар софтуерни решения за управление на цвета на разработчика GMG Color. С тяхна помощ печатниците могат да работят с големи и взискателни марки със сложни файлове. Отварят се възможности за стандартизация на печата между наличните машини, както и за печат с разширено цветово пространство. Към това се прибавят и по-голяма предвидимост на цветовете и печат по международен или вътрешнофирмен стандарт.     

 

Продуктите за управление на цвета на GMG 

GMG предлага няколко продукта, които могат да работят самостоятелно или като част от екосистема с дълбока интеграция. Сред най-популярните на пазара в България цветопробни системи е GMG ColorProof, а портфолиото на GMG предлага още няколко продукта като GMG OpenColor и GMG ColorPlugin за изключителни резултати и стандартизация.  

Вижте пълния списък с партньорите на ГЕД Печатни решения.