Новини

15 Юни / 2021 г.

ГЕД Печатни решения е представител на X-Rite за България

Дивизията Печатни решения на ГЕД предлага продукти на компанията X-Rite, чиито фокус са управлението, контролът и стандартизацията на цвета.

X-Rite решително се нарежда сред водещите производители на софтуерни инструменти, системи и инструменти за измерване и контрол на цветовия работен поток. Заедно с партньора X-Rite, ГЕД Печатни решения предлага в портфолиото си разнообразие от продукти, които помагат на печатниците за постигането на оптимална комбинация от инструменти и решения за управление на цвета. 

  “X-Rite е еталон за всеки, който иска да работи с точни цветове и е идеално попълнение в нашето портфолио от решения за цветови работен поток. За нас е истинска привилегия да станем представители на X-Rite за България и да работим с най-новите разработки за измерване и стандартизация на цвета.”

Иван Стайков, Изпълнителен директор, ГЕД

Заповядайте на сайта на ГЕД Печатни решения, за да разберете повече за продуктите за измерване и контрол на цвета на X-Rite

 

Ръчни и преносими уреди с различна архитектура за измерване и контрол на цвета

Решенията на X-Rite, които можете да откриете в портфолиото на ГЕД, са разделени в две основни групи. Първите са подходящи за печатници, печатен и дизайн процес, вкл. за производство на опаковки и други печатни материали, които трябва да имат точни цветове. 

Втората група е насочена към индустрии, където се прилагат материали, при които от значение е качеството на цветовете. В числото на такива продукти влизат изделия от пластмаса, бои и специални лакове и други.

Продуктите на производителя на системи и инструменти за измерване и контрол на цвета X-Rite се използват както от малки, така и от големи международни печатници и собственици на марки. Сред тях можете да откриете:

  • Уреди за профилиране и измерване на скали
  • Софтуер за работа с дигитални цветови стандарти
  • Софтуер за стандартизация и контрол на цветовете  

 

Система от продукти и решения на X-Rite

Компанията X-Rite е известна в България предимно с високата точност на своите спектрофотометри. Но в портфолиото на X-Rite се включват и редица водещи решения, с участието на които може да се изградят цялостни екосистеми за контрол и стандартизация на цветовете, включително с други продукти от портфолиото на ГЕД.


Разгледайте и останалите партньори, с които ГЕД Печатни решения работи всеки ден за внедряването на цялостни системи и решения за малки, средни и големи българските печатници.