Новини

ГЕД участва на “Дни на кариерата” 2018 в УНСС
29 Октомври / 2018 г.

ГЕД участва на “Дни на кариерата” 2018 в УНСС

Защо решихме да се присъединим към компаниите - изложители?

През последните години, ГЕД участва с ентусиазъм на различни кариерни форуми, особено що се отнася до събития, посветени на младите хора. Ние вярваме, че вниманието на бизнеса трябва да е насочено към тях, за да може страната ни да се развива успешно. Именно младите хора са двигател на прогреса и иновациите.

Стремим се да бъдем активна част от бизнес средата в България, която стимулира цялостното развитие на пазара на труда у нас. Младите хора, навлизащи в него след завършване на своето висше образование, имат огромна роля в бъдещата посока, която бизнесът ще поеме. Ние ценим тяхната важност и искаме да им помогнем да се интегрират успешно в работната среда, като намерят най-подходящата позиция за себе си. Не на последно място, в ГЕД се стараем да бъдем в крак с тенденциите, които модерният бизнес налага.

Какво ще се случи по време на „Дни на кариерата” 2018?

„Дни на кариерата” е ежегоден форум в стандартния формат, в който се провеждат изложения на фирми-работодатели. На него присъстват най-амбициозните студенти, търсещи развитие. Представят се различни компании, изграждат се нови контакти, организират се срещи и разговори между търсещи и предлагащи работа. Студенти и млади специалисти, търсещи позиции в богата палитра от професионални области могат да намерят своето подходящо работно място.

Как да се срещнете с нас?

Заповядайте на нашия щанд номер 81 на партерния етаж в централната сграда на УНСС, където ще намерите подробна информация за компанията, отворените позиции, както и нашият сплотен екип. Ще се погрижим да отговорим на вашите въпроси и да ви бъдем полезни. В случай че не можете да присъствате на събитието, не се колебайте да се свържете с нас чрез формата за комуникация с клиенти на нашия уебсайт или с нашият чат в реално време.

Кога и къде се провежда „Дни на кариерата” 2018?

Дата: 29 ноември 2018 г.
Място: УНСС
Начало: 10:00 ч.
Край: 16:00 ч.

Ще ви очакваме там!