Новини

06 Февруари / 2017 г.

ГЕД подобри своя статус до "сертифициран дистрибутор" - най-високото ниво в партньорската мрежа на Enfocus

След като Enfocus избра ГЕД за свой партньор в България в началото на 2016 г., в началото на 2017 г. фирмата подобри статусът ни до ниво Certified Reseller за всички Enfocus продукти – най-високото в йерархията на партньорските отношения. Подобрението идва в резултат на постигнатите отлични резултати от ГЕД през изминалата година и засвидетелства намеренията на Enfocus за дългосрочно партньорство.

Enfocus е един от водещите производители на софтуер за проверка и корекции в PDF файлове за печат и автоматизация на работата с тях. В портфолиото на ГЕД можете да намерите всички продукти с марка Enfocus, които са широко признати в сферата на дизайна и полиграфията.

Enfocus PitStop Pro

Enfocus PitStop Pro е уникално решение с над 130 000 клиента по целия свят, което ви дава възможност бързо и лесно да направите проверка на вашите входящи PDF файлове, да коригирате намерените грешки и ако е нужно да направите корекции по PDF файловете.

Enfocus Switch

Enfocus Switch е софтуер за автоматизация много от ежедневно повтарящите се действия, който позволява да се постигне икономия на време, пари и усилия. Възможността с него да се интегрират много от известните приложения в предпечата, ви дава възможност да създадете обща инфраструктура за вашето производство.

Enfocus Connect All

Enfocus Connect All е софтуер, чрез който печатницата може да улесни предаването на технически изисквания за подготовка на печатни файлове към дизайнери, бранд и рекламни агенции, собственици на марки и предпечатари. Чрез Connect All вие предоставяте на вашите клиенти лесен и удобен начин да създават качествени и коректни PDF файлове за печат, без да е необходимо те да познават тънкостите на печата.

Enfocus EPM

Enfocus EPM Preflight е решение, което дава възможност на ползвателите на HP Indigo да автоматизират изцяло процеса по проверка и оценка кои файлове са подходящи за печат с EPM решението на HP Indigo.

Други решения

Enfocus разполага с редица по-малки решения за оптимизация на вашия работен процес:

Enfocus Connect You – конфигурирайте стандартни настройки за създаване на PDF файлове. Така няма да има нужда да помните всички параметри за създаване на PDF-и за печат и никога няма да пропускате да отметнете някой параметър

Enfocus PitStop FontFix – управлявайте шрифтовете във вашите файлове бързо и лесно. Заменяйте шрифтове с налични от вашия компютър или с някой от хилядите налични в облака

Enfocus StatusCheck – проверете бързо и лесно статуса на PDF файловете, които получавате

Както досега ГЕД ООД ще продава всички продукти от портфолиото на Enfocus, като продължава да предоставя на своите клиенти професионални услуги по демонстрация, продажба, внедряване и следпродажбено обслужване.