Новини

09 Февруари / 2017 г.

ГЕД е новият партньор на ONYX за България

ONYX Graphics е един от лидерите в мощните и стабилни RIP решения и софтуер за управление на работен поток в областта на широкоформатния печат. Фирмата е член на групата International Color Consortium за разработване на стандартизирано управление на цветовете от 1997 г. Мисията на компанията е да предоставя решения за работен поток, като по този начин помага на клиентите си да постигнат по-добри финансови резултати и да повишат своята производителност.

ONYX избра да си партнира с ГЕД за българския пазар, като част от критериите за избор бяха стабилността на компанията, добрия имидж и дългогодишния опит на ГЕД във внедряването на софтуерни решения за печатната индустрия на пазара в България.

В портфолиото на ГЕД ще намерите всички продукти от с марката ONYX, а именно продукти от категориите: PRINT WORKFLOW, RIP Продукти и REFERENCEGUIDE™.

Както обикновено ще можете да разчитате на цялостна и професионална услуга по продажба, инсталация и поддръжка. Водещата технология на ONYX съчетана с професионалния сервиз на ГЕД са гаранция за успеха на вашия бизнес и бързата възвращаемост на вашата инвестиция.

ONYX предлага цялостен работен поток за широкоформатния печат в лицето на серията решения ONYX Thrive. RIP системите са представени от три версии на продукта – ONYX RIP Center, ONYX PosterShop и ONYX ProductionHouse. С ONYX можете да управлявате един или повече широкоформатни принтера, независимо от тяхната марка и технология на печат, както и да обхванете целия процес от подготовка до финалните довършителни работи.