Новини

26 Септември / 2015 г.

ГЕД организира ДЕН НА СОФТУЕРИТЕ ЗА ПРЕДПЧАТ

Фирма ГЕД ООД има удоволствието да ви покани на първи по рода си безплатен семинар “ДЕН НА СОФТУЕРИТЕ ЗА ПРЕДПЕЧАТ”.

Семинарът ще се проведе на 3 НОЕМВРИ в София, като мястото ще бъде уточнено допълнително.

На семинара ще имате възможност да чуете лекции на няколко международни експерти, които ще ви представят най-новите разработки на няколко водещи компании в сферата на предпечата за комерсиални продукти и картонени и гъвкави опаковки.

РЕГИСТРАЦИЯ 

 

Г-н Искрен Цветков от Kodak ще представи най-новите решения в областта на предпечата, комуникациите с клиенти и управление на цветови профили. Ще имате възможност да научите повече за:

  • Kodak Prinergy - универсален работен поток за управление на предпечата и работа с клиентски файлове, който дава възможност на печатниците да управлеяват изцяло своя предпечатен процес и да автоматизират множество процеси, които извършват ежедневно.
  • Kodak Insite – онлайн система за комуникация с клиентите на печатницата, съмвместна работа върху файлове и одобрения на промени. Софтуерът е изцяло преведен на български език и дава възможност на печатниците да спестят много време, прекарано в телефонни разговори, имейли и уточнения с клиентите.
  • Kodak ColorFlow Pro – един от най-силните инструменти на пазара за създаване и управление на цветови профили и връзките между тях.
  • Kodak Preps – универсален продукт за електрони монтажи на комерсиални продукти, който може да ви спести много време и грешки.
  • Kodak Spotless – уникално решение за управление на цветовото пространство при флексо печата, с който можете да спестите значително времето за подготовка на вашите машини и разхода на мастило.

Г-н Frank Haustein ще покаже Arden Impact и ще имате възможност да научите как можете лесно да правите проекти и конструкции на опаковки от картон и велпапе, как лесно да работите с режещи плотери и щанци и да правите 3D визуализации на вашите опаковки и щендери.

Г-н Christopher Graf от PACKZ ще покаже тяхното решение за управление и работа с файлове за печат на опаковки от картон и велпапе и shrink sleeve ръкави. Ще имате възможност да разберете как с лекота да управлявате всички елементи от клиентските файлове, да добавяте динамични такива и да решавате специфичните проблеми на предпечата за опаковки с едно натискане на бутона.

Г-жа Elena Ogrezeanu от CMA ще ви разкаже за решенията на фирмата за изработка на цветни проби. Ще можете да видите софтуерите на фирмата, които са съсредоточени в няколко направления:

  • ColorPortal е един от най-функционалните софтуери за изработка на сертифицирани цветни проби по всички международни стандарти. С едно решение получавате възможност да правите, както хартиени сертифицирани цветни проби, така и виртуални такива на монитор.
  • ColorPack е специализирано решение за изработка на цветни проби и макети за опаковки от картон и гъвкави опаковки, с което можете да постигнете точно цветопредване за вашите макети.
  • ColorCloud е решение за широкоформатния печат с което можете да изграждате цветови профили, с които да уеднаквите цветопредаването на различни машини във вашето производство и така да отговорите на изискванията на собствениците на търговски марки.

Г-н Владимир Георгиев ще представи най-новите принтери на Epson за изработка на сертифицирани цветни проби, както и няколко решения на Epson за изработка на етикети в малки тиражи.

Също така сме поканили нашите партньори от Елана Инвестмънт. От г-н Стоян Недев ще можете да научите повече за предостоящите програми за финансиране с европейски средства и възможностите за закупуване на специализиран софтуер и оборудване.

Наши гости ще бъдат и г-н Meir Sutton – Регионален Директор на Kodakг-н Shlomi Aloya – Директор на Сервиз за региона и г-жа Теодора Овчарова – Изпълнителен Директор на Елана Инвестмънт.

Акцент в събитието ще бъде нашият технологичен център, където в малки групи ще имате възможност да видите всички софтуери, да обсъдите техните възможности и функции и да видите практическото им приложение в процеси, които ви интересуват.

В рамките на следващите няколко седмици ще публикуваме повече информация за всеки от продуктите, които ще представяме.

Регистрацията за събитието е безплатна и можете да я направите през нашата страница.

РЕГИСТРАЦИЯ 

 

Надяваме се да имаме възможността да ви приветстваме като наши гости на събитието ДЕН НА СОФТУЕРИТЕ ЗА ПРЕДПЕЧАТ на 3 НОЕМВРИ в София.

За ГЕД ООД link

ГЕД ООД е семейна фирма с повече от 20 годишна история в областта на полиграфията. Фирмата е доставчик на множество малки, средни и големи печатници и предлага богато портфолио от водещи международни решения за българските печатници.

E: office@ged-bg.net

T: 02/8061201

W: www.ged-bg.net

А: София, ул. Васил Друмев 3