Начало | Събития | PitStop Pro летен уебинар на тема: Панелът Design Layout

Събитие

PitStop Pro летен уебинар на тема: Панелът Design Layout
22 Август / 2017 г.

PitStop Pro летен уебинар на тема: Панелът Design Layout

Сесия 2: Панелът Design Layout
 
22 август | 7AM PST | 10AM EST | 3PM CET
 
- Вижте колко полезен може да бъде панелът Design Layout за автоматично управление на геометрията на страниците.
- Настройте шаблони за проверка на зони на безопасност, щанци, прозорци на пликове, като използвате ръководствата за оформление на дизайна.
- Добавяне на действия към дизайна, за да се обработват страниците с едно кликване.
- Запазване на Design Layout като списъци с действия.
 
Регистрирайте се ТУК
Вашето запитване беше успешно изпратено на ГЕД!
За да се запишете за това събитие моля, попълнете формата.
captcha

* Полетата са задължителни!

Изпращане