Начало | Събития | PitStop Pro летен уебинар на тема: Настройка на интерфейса Acrobat PitStop Pro за лесна употреба

Събитие

PitStop Pro летен уебинар на тема: Настройка на интерфейса Acrobat PitStop Pro за лесна употреба
18 Юли / 2017 г.

PitStop Pro летен уебинар на тема: Настройка на интерфейса Acrobat PitStop Pro за лесна употреба

Сесия 1: Настройка на интерфейса Acrobat PitStop Pro за лесна употреба
 
18 юли | 7AM PST | 10AM EST | 3PM CET 
 
- Персонализиране на потребителския интерфейс за Вашия работен поток.
- Създаване, импортиране и/или редактиране на персонализиран набор от инструменти.
- Настройване на клавишни комбинации за PitStop Pro.
- Използване на базата с предефинирани Preflight Profiles (профили за проверка) и Action Lists (списък с действия).
 
Регистрирайте се ТУК
Вашето запитване беше успешно изпратено на ГЕД!
За да се запишете за това събитие моля, попълнете формата.
captcha

* Полетата са задължителни!

Изпращане