Начало | Събития | GED near you Варна

Събитие

GED near you Варна
10 Май / 2018 г.

GED near you Варна

Защо да участвам?

Накратко, това е събитие, което има за цел да предостави приложими знания за Вашия бизнес. GED near you Варна е насочено към разпространение на ноу-хау и иновации в дизайна, предпечата и печата. Участвайки в него, ще можете да получите полезна информация за представените продукти и теми и техните ползи за индустрията, да изградите нови бизнес контакти и да осъвършенствате познанията си.

Събитието е подходящо за Дизайнери; Предпечатни отдели; Брандове с in-house дизайн; Различни по вид печатници - дигитални, широкоформатни и др.

 

Програма:

9:30 - Регистрация 

10:00 - Старт на презентациите

В рамките на един ден на 10.05.2018 ще представим задълбочени демонстрации на следните продукти: Enfocus - PitStop Pro, Switch, PDF Review; Hybrid Software - PACKZ и CLOUDFLOW; ONYX - Thrive; CGS - ORIS Color Tuner // Web и ORIS Press Matcher // Web; Creative Edge Software - iC3D, както и още софтуерни решения от порфтолиото на ГЕД.

Събитието ще се проведе в залата на АРТ салон Радио Варна. То ще протече в два основни панела, водени от няколко подбрани лектори. Подробната програма ще обявим допълнително на нашия сайт.

 

Теми:

PitStop Pro e инструмент за проверка и корекция на PDF файлове с вграден алгоритъм за автоматична проверка спрямо зададени параметри. Продуктът е е подходящ за Дизайнери; Предпечатни отдели и рекламни агенции; Брандове с in-house дизайн; печатници на опаковки, дигитални и широкоформатни и др.

Enfocus Switch е софтуерно приложение, с което можете да автоматизирате повторяеми действия, както и да интегрирате действията на различни апликации. Продуктът е е подходящ за Предпечатни отдели и агенции, различни по вид печатници, като печатници на опаковки, дигитални и широкоформатни и др.

PDF Review e гъвкаво решение за проверка, одобрение на файлове и комуникация между клиенти и доставчици на печатни материали през браузър. Продуктът е е подходящ за Дизайнери; Студиа за предпечат и рекламни агенции; Брандове с in-house дизайн; печатници на опаковки, дигитални и широкоформатни и др.

PACKZ е софтуер за редактиране и обработка на PDF файлове, който позволява редактиране на обекти, трапинг, живи обекти и монтажи. Продуктът е е подходящ за Дизайнери; Предпечатни отдели и рекламни агенции; Средни и големи печатници, печатници на опаковки, дигитални и широкоформатни и др.

CLOUDFLOW е компактна, модерна и модулна система за автоматизация на графичния производствен работен поток на отделен компютърен облак. Продуктът е е подходящ за Средни и големи печатници, дигитални и широкоформатни и др.

ONYX Thrive e работен поток за широкоформатен печат - решение за цялостното управление от поръчката до печата и изрязването. Продуктът е е подходящ за Средни и големи печатници, дигитални и широкоформатни и др.

ORIS Color Tuner // Web e софтуер с уеб интерфейс за създаване на печатни или онлайн сертифицирани цветни проби по международни печатни стандарти. Продуктът е е подходящ за Дизайнери, рекламни агенции и студиа за предпечат, различни по вид печатници.

ORIS Press Matcher // Web е софтуер за създаване на профили за стандартизиране на печатните резултати от различни дигитални печатни машини.

Creative Edge iC3D е софтуерно решение за дизайн и създаване на реалистични 3D макети на гъвкави и термосвиваеми опаковки, чаши и опаковки от картон. Продуктът е е подходящ за Дизайнери, рекламни агенции и студиа за предпечат, печатници на различни видове опаковки.

 

Лектори:

Добромир Дочев (накратко Добри от ГЕД) почти 10 години се занимава със софтуерните решения, които компанията предоставя на клиентите си.

Повече от 20г. се опитва да влезе в полиграфията през "задния вход" - като IT специалист по администриране и поддръжка на предпечатни, печатни и производствни системи. Все още се пробва емпирично да докаже, че при компютрите всичко е 50% мистика и 50% случайност. Добри има и известен преподавателски опит - вярва, че знанията не са самоцел и трябва да се споделят.

Артин Микaелян (като Мартин, без "М", както се шегува той) е софтуерен инженер с дългогодишен опит, от който 15+ години стаж в и около полиграфията.

Артин е опитал от всичко, за да може да си позволи да мине и към тъмната страна на софтуера. От вглеждане в детайла, понякога губи цялостната картинка, но дори  и това се оказва полезно от време на време. В ГЕД ООД е с доста по-скромен опит, за сметка на желанието си. Има визия и амбиции да продължава напред, развивайки се заедно с компанията.

 

Локация:

GED near you Варна ще се проведе в зала "Арт салон Радио Варна" на адрес: гр. Варна, бул. Приморски 22 
(в непосредствена близост до комплекса "Фестивален и Конгресен център - Варна")

 

Атмосфера:

Повече за преживяването и атмосферата на събитието, което се проведе през месец март в Пловдив, можете да прочетете в статията в блога ни.

 

Регистрация:

За посещение на GED near you се изисква регистрация. Можете да я направите като попълните формата за записване в секция "ЗАПИСВАНЕ ЗА СЪБИТИЕТО".

 

Вашето запитване беше успешно изпратено на ГЕД!
За да се запишете за това събитие моля, попълнете формата.
captcha

* Полетата са задължителни!

Изпращане