Начало | Събития | GED near you Пловдив

Събитие

GED near you Пловдив
15 Март / 2018 г.

GED near you Пловдив

Защо да се включа?

Това е събитие, което има за цел да предостави приложими знания за вашия бизнес. GED near you Пловдив е насочено към разпространение на ноу-хау и иновации в дизайна, предпечата и полиграфията като цяло. Участвайки в него, ще можете да придобиете полезна информация за представените продукти и техните ползи за индустрията, да изградите нови бизнес контакти и да обмените идеи за оптимизиране на вашето производство.

 

Място:

гр. Пловдив, Бизнес център "Розаимпекс", ул. Цар Калоян 8, ет.4

 

Програма:

В рамките на един ден на 15.03.2018 ще представим следните продукти: Enfocus - PitStop Pro, Switch, PDF Review; Kodak - Prinergy, InSite; Hybrid Software- PACKZ; Creative Edge - IC3D, както и още софтуерни решения от портфолиото на ГЕД.

Събитието ще протече в два основни панела - кратки представяния и демонстрации, водени от няколко подбрани лектори. GED near you Пловдив ще завърши около 17:30 часа.

 

Теми:

PitStop Pro e Инструмент за проверка и корекция на PDF файлове с вграден алгоритъм за автоматична проверка спрямо зададени параметри.

Enfocus Switch е софтуерно приложение, с което можете да автоматизирате повторяеми действия, както и да интегрирате действията на различни апликации.

PDF Review e гъвкаво решение за проверка, одобрение на файлове и комуникация между клиенти и доставчици на печатни материали през браузър.

Kodak Prinergy Connect е работен поток за дигитален, офсетов и флексо печат. Представлява централизирана система за интелигентно управление и автоматизация на предпечатните процеси при комерсиалния печат и печата на опаковки.

Kodak Insite Prepress Portal е уеб базирано решение за обмен на файлове за печат, коментари и одобрение на файлове с клиенти и партньори от цял свят.

PACKZ е софтуер за редактиране и обработка на PDF файлове, който позволява редактиране на обекти, трапинг, живи обекти и монтажи.

Creative Edge Software iC3D е софтуерно решение за дизайн и създаване на реалистични 3D макети на гъвкави и термосвиваеми опаковки, чаши и опаковки от картон. 

 

Лектори:

Добромир Дочев (накратко Добри от ГЕД) почти 10 години се занимава със софтуерните решения, които компанията предоставя на клиентите си.

Повече от 20г. се опитва да влезе в полиграфията през "задния вход" - като IT специалист по администриране и поддръжка на предпечатни, печатни и производствни системи. Все още се пробва емпирично да докаже, че при компютрите всичко е 50% мистика и 50% случайност. Добри има и известен преподавателски опит - вярва, че знанията не са самоцел и трябва да се споделят.

Артин Микaелян (като Мартин, без "М", както се шегува той) е софтуерен инженер с дългогодишен опит, от който 15+ години стаж в и около полиграфията.

Артин е опитал от всичко, за да може да си позволи да мине и към тъмната страна на софтуера. От вглеждане в детайла, понякога губи цялостната картинка, но дори  и това се оказва полезно от време на време. В ГЕД ООД е с доста по-скромен опит, за сметка на желанието си. Има визия и амбиции да продължава напред, развивайки се заедно с компанията.

Вашето запитване беше успешно изпратено на ГЕД!
За да се запишете за това събитие моля, попълнете формата.
captcha

* Полетата са задължителни!

Изпращане