Начало | Събития | GED Insights с Hybrid Software

Събитие

GED Insights с Hybrid Software
29 Март / 2018 г.

GED Insights с Hybrid Software

На 29.03.2018 г. в офиса на ГЕД в София ще се проведе първото за 2018 година GED Insights събитие. На него ще разкажем малко повече за продуктите PACKZ и CLOUDFLOW. Накратко, GED Insights са поредица от информационни събития, които са насочени към разпространение на ноу-хау от печатната индустрия и иновации в дизайна и предпечата.

Откриваме събитието в 9:00 сутринта с топла чаша кафе или чай на адрес гр. София, ул. Васил Друмев 36 и ще приключим по обяд.

Какво ще представим:

PACKZ е софтуер за редактиране и обработка на PDF файлове, който позволява редактиране на обекти, трапинг, живи обекти и монтажи. CLOUDFLOW е компактна, модерна и модулна система за автоматизация на графичния производствен работен поток на отделен компютърен облак.

Софтуерът PACKZ предоставя на потребителите широк набор от мощни инструменти за опростяване и улесняване на работния поток в тази индустрия. Интерактивната работа в нативен PDF формат до последния етап на подготовката способства утвърждаването на най-добри практики за печата на опаковки. Продуктът със своята гъвкавост и универсалност позволява коректната подготовка на файлове за всички съществуващи печатни процеси. PACKZ предоставя още уникален алгоритъм за трапинг, който може да работи в бърз, интерактивен и автоматичен режим. Може да бъде прилаган както към целия файл, така и само върху селектирани обекти, използвайки еднаква технология. Приложението автоматично открива областите в дизайна, където може да бъде приложен трапинг и ги визуализира. Потребителят може свободно да раздува обекти и променя параметрите им.

CLOUDFLOW е цялостен работен поток, който покрива всички стъпки по обработка на файлове, управление на ресурсите, проверка и одобрение на заданията и автоматизация на предпечата. Софтуерът представлява уеб базирана платформа, която е специално съобразена с нуждите за обработка на файлове за печат на опаковки, с поддръжка на PDF, цветоотделяне, трапинг (управление на презастъпването), растеризация, одобрения и други функции. За да е в крак с клиентските изисквания, много печатници разполагат с няколко файлови сървъра или няколко производствени бази, което може да затрудни управлението на активите и балансирането на производствения работен поток. CLOUDFLOW решава този проблем, като управлява всички активи и производствени процеси включени в "облака", до които имате достъп чрез интуитивен браузерен интерфейс достъпен от всяка локация. 

Събитието е Безплатно, но за посещение на GED Insights се изисква регистрация. Можете да я направите като попълните регистрационната форма.

Вашето запитване беше успешно изпратено на ГЕД!
За да се запишете за това събитие моля, попълнете формата.
captcha

* Полетата са задължителни!

Изпращане