Начало | Събития | GED Insights с Enfocus

Събитие

GED Insights с Enfocus
31 Май / 2018 г.

GED Insights с Enfocus

На 31.05. в офиса на ГЕД в София ще демонстрираме подробно функции и приложения на софтуерните решения: Switch, PitStop Pro и PDF Review на Enfocus.

GED Insights са поредица от информационни събития, които са насочени към разпространение на ноу-хау от печатната индустрия и иновации в дизайна и предпечата. GED Insights c Enfocus се провежда за втора поредна година поради интереса към него и към продуктите.

Откриваме събитието в 9:00 сутринта с топла чаша кафе или чай и ще приключим по обяд.

Събитието е подходящо за Предпечатни отдели; Дизайнери; Брандове с in-house дизайн; Различни по вид печатници - дигитални, широкоформатни и др.

Какво ще представим:

Switch - Enfocus Switch е софтуерно приложение, с което можете да автоматизирате повторяеми действия, както и да интегрирате действията на различни апликации.

Благодарение на Enfocus Switch можете да автоматизирате много от повторяемите действия, които извършвате всеки ден, като така спестите време, пари и усилия. Възможността да се интегрират много от известните приложения в предпечата ви позволява да създадете обща инфраструктура за вашия предпечат. Enfocus Switch е модулно решение, което може да се конфигурира свободно, изцяло според вашите нужди и специфични изисквания. Модулният подход ви дава възможност да инвестирате само в процеси, от които се нуждаете в момента и да разраствате системата, само тогава, когато имате нужда от това.

PitStop Pro - Инструмент за проверка и корекция на PDF файлове с вграден алгоритъм за автоматична проверка спрямо зададени параметри.

Enfocus PitStop Pro е уникално решение, което дава възможност бързо и лесно да направите проверка на вашите входящи PDF файлове, да коригирате намерените грешки и ако е нужно да направите корекции по PDF файловете. PitStop Pro ви дава възможност да управлявате всичко, свързано с даден обект като позиция, размер, ротация, оразмеряване, цвят, прозрачност и много други. Ако работите с текст можете да свържете счупени редове, за да оформите параграф, което прави редакцията много по-лесна.

PDF Review - Гъвкаво решение за проверка, одобрение на файлове и комуникация между клиенти и доставчици на печатни материали през браузър.

  • Достъпен от всяка точка на света по всяко време на денонощието
  • Създаване на процеси по одобрение или изискване на корекции по файлове от страна на клиента
  • Възможност за гъвкаво управление на стъпките след одобрение или изискване на корекции

 

Лектори:

Добромир Дочев (накратко Добри от ГЕД) почти 10 години се занимава със софтуерните решения, които компанията предоставя на клиентите си.

Повече от 20г. се опитва да влезе в полиграфията през "задния вход" - като IT специалист по администриране и поддръжка на предпечатни, печатни и производствни системи. Все още се пробва емпирично да докаже, че при компютрите всичко е 50% мистика и 50% случайност. Добри има и известен преподавателски опит - вярва, че знанията не са самоцел и трябва да се споделят.

 

Локация:

GED Insights с Enfocus ще се проведе в офиса на ГЕД на адрес: София, ул. Васил Друмев №36. 

 

Регистрация:

Събитието е Безплатно, но за посещение на GED Insights се изисква регистрация. Можете да я направите като попълните регистрационната форма в секция "ЗАПИСВАНЕ ЗА СЪБИТИЕТО"

Ако не искате да пропускате следващите интересни издания на нашите събития, както и да получавате актуална информация за индустрията можете да следите ежемесечния ГЕД бюлетин. Не пропускайте тази възможност. Запишете се за нашия бюлетин, за да научавате първи! 

Вашето запитване беше успешно изпратено на ГЕД!
За да се запишете за това събитие моля, попълнете формата.
captcha

* Полетата са задължителни!

Изпращане