Начало | Събития | GED Insights със CGS ORIS

Събитие

GED Insights със CGS ORIS
19 Април / 2018 г.

GED Insights със CGS ORIS

На 19.04. в офиса на ГЕД в София ще се проведе априлското издание на GED Insights. Събитието ще е насочено към софтуерни решения, които спомагат за работата с цветове и тяхното управление.  На него ще демонстрираме продуктите CGS ORIS Color Tuner // Web и Press Matcher // Web и ще разкажем малко по-подробно как биха ви били полени те. Накратко, GED Insights са поредица от информационни събития, насочени към печатната индустрия и иновации в дизайна и предпечата. Под формата на продуктови презентации и демонстрации представяме иновации и ноу-хау от тази сфера на бизнеса.

Откриваме събитието в 9:00 сутринта с топла чаша кафе или чай на адрес гр. София, ул. Васил Друмев 36 и ще приключим по обяд.

Какво ще представим:

ORIS COLOR TUNER // Web  e софтуер с уеб интерфейс за създаване на печатни или онлайн сертифицирани цветни проби по международни печатни стандарти. PRESS MATCHER // Web е софтуер за създаване на профили за стандартизиране на печатните резултати от различни дигитални печатни машини.

ORIS Color Tuner // Web дава възможност на потребителите да контролират и следят заданията за печат, от всяка точка на света, чрез интернет. Новият потребителски интерфейс ефективно интегрира софтуерните характеристики на ORIS Color Tuner, Oris Soft Proof и ORIS Certified // Web (по желание) в един продукт, което улеснява управлението и наблюдението на процеса по създаване на цветни проби дистанционно и на глобално ниво. Това става все по-важно, с нарастване популярността на вградените измервателни устройства в принтерите. В ORIS Color Tuner // Web, CGS съчетава продуктите ORIS Color Tuner и ORIS Soft Proof, за да предостави максимална гъвкавост в технологията за цветни проби – един продукт с резултати, на които можете да разчитате. 
Продуктът е подходящ за: Дизайнери; Предпечатни отдели; Брандове с in-house дизайн; Печатници

ORIS Press Matcher // Web е софтуер за управление на цветопредаването на всякакъв вид дигитален печат. С него можете да калибрирате своите дигитални печатни машини, за да поддържате еднакво цветопредаване и да постигате резултати, които могат да отговарят на офсетовия печат. ORIS Press Matcher // Web е първото решение, което разпознава изместването на цветовете при дигиталния печат и може да компенсира вариациите. Плавните преливки зависят от оптималното управление на цветовете и взаимовръзката между калибрация, профил на медията и неутралните сиви цветове. Продуктът на CGS обединява всички тези променливи в един процес и ви гарантира, че цветовете ще останат повторяеми и стабилни.
Продуктът е подходящ за: Дигитални печатници; Широкоформатни печатници

Събитието GED Insights със CGS е Безплатно, но за посещение се изисква регистрация. Можете да я направите като попълните регистрационната форма в секция "ЗАПИСВАНЕ ЗА СЪБИТИЕТО".

Вашето запитване беше успешно изпратено на ГЕД!
За да се запишете за това събитие моля, попълнете формата.
captcha

* Полетата са задължителни!

Изпращане