Начало | Общество | В подкрепа на организации

В подкрепа на организации

Ritmo Dance Studio

За организацията

Основатели и главни инструктори на школата са Димитър Кирков и Теодора Калоянова, единствената българска двойка, класирана на финали на световно състезание по салса и бачата (WLDC 2015). С богатия си опит и индивидуален подход инструкторите на школата успешно превръщат танцовите уроци в един изключително забавен начин за активна почивка.

www.ritmo.bg

info@ritmo.bg
+359 883 350 377 / +359 883 413 706

Адрес на школата: гр. София, Студентски град, ул. Йордан Йосифов 8Б, ет.2

 

Защо ГЕД подкрепя Ritmo Dancd Studio

Танците са уникално изкуство, което дава възмжоност на всеки да се движи, да спортува и да се среща с нови хора. Латино танците, народните танци и други видове, които се танцуват в група са един от най-добрите начини за социализиране и интеграция на хора от различни групи със специални нужди в обществото.

Школата организира различни събития и инициативи в подкрепа на обществото в София, както и на хора от групи със специални нужди. Заради позиционирането си в Студентски Град, танцуващите в школата са предимно млади хора, в повечето случаи студенти от страната и подобна среда им осигурява бързо навлизане в динамиката на София и създава в тях качества, които са търсени и нужни на работодателите на водещите фирми в България.