Начало | Събития | GED Insights с Hybrid Software

Събитие

GED Insights с Hybrid Software
29 Март / 2018 г.

GED Insights с Hybrid Software

На 29.03.2018 г. в офиса на ГЕД в София ще се проведе първото за 2018 година GED Insights събитие. На него ще разкажем малко повече за продуктите PACKZ и CLOUDFLOW. Накратко, GED Insights са поредица от информационни събития, които са насочени към разпространение на ноу-хау от печатната индустрия и иновации в дизайна и предпечата.

PACKZ е софтуер за редактиране и обработка на PDF файлове, който позволява редактиране на обекти, трапинг, живи обекти и монтажи. CLOUDFLOW е компактна, модерна и модулна система за автоматизация на графичния производствен работен поток на отделен компютърен облак.

Софтуерът PACKZ предоставя на потребителите широк набор от мощни инструменти за опростяване и улесняване на работния поток в тази индустрия. Интерактивната работа в нативен PDF формат до последния етап на подготовката способства утвърждаването на най-добри практики за печата на опаковки. Продуктът със своята гъвкавост и универсалност позволява коректната подготовка на файлове за всички съществуващи печатни процеси. PACKZ предоставя още уникален алгоритъм за трапинг, който може да работи в бърз, интерактивен и автоматичен режим. Може да бъде прилаган както към целия файл, така и само върху селектирани обекти, използвайки еднаква технология. Приложението автоматично открива областите в дизайна, където може да бъде приложен трапинг и ги визуализира. Потребителят може свободно да раздува обекти и променя параметрите им.

CLOUDFLOW е цялостен работен поток, който покрива всички стъпки по обработка на файлове, управление на ресурсите, проверка и одобрение на заданията и автоматизация на предпечата. Софтуерът представлява уеб базирана платформа, която е специално съобразена с нуждите за обработка на файлове за печат на опаковки, с поддръжка на PDF, цветоотделяне, трапинг (управление на презастъпването), растеризация, одобрения и други функции. За да е в крак с клиентските изисквания, много печатници разполагат с няколко файлови сървъра или няколко производствени бази, което може да затрудни управлението на активите и балансирането на производствения работен поток. CLOUDFLOW решава този проблем, като управлява всички активи и производствени процеси включени в "облака", до които имате достъп чрез интуитивен браузерен интерфейс достъпен от всяка локация. 

Събитието е Безплатно, но за посещение на GED Insights се изисква регистрация. Можете да я направите като попълните регистрационната форма.

Откриваме събитието в 9:00 сутринта с топла чаша кафе или чай на адрес гр. София, ул. Васил Друмев 36

 

Вашето запитване беше успешно изпратено на ГЕД!
За да се запишете за това събитие моля, попълнете формата.
captcha

* Полетата са задължителни!

Изпращане